Ramassage uniquement sur rendez-vous!

Écrire une critique

10/10
Expédier
10/10
Vlot
Écrit par Gesqueire nico sur 28/11/2022
Vrijdag besteld,maandag geleverd!
In perfeckte staat!
Top
10/10
onderdelen cbr1000f
Écrit par frank sur 24/11/2022
alles ok ,goede prijs,snelle levering: kortom zoals beschreven
10/10
Super service
Écrit par Paul sur 21/11/2022
Valbeugel voor mijn R1200RT gekocht. Prijs was zeer redelijk. Snelle levering.
10/10
Onderdelen GSXR Srad
Écrit par Michael sur 19/11/2022
Alles zoals beschreven, prima van prijs! +++
6/10
Viel tegen
Écrit par Raimond Demandt sur 16/11/2022
Heb een kroonplaat voor een R6 besteld op foto zag deze er goed uit, bij het openmaken viel het flink tegen moet volledig herspoten. 50€ weggegooid
10/10
Honda CBR600RR
Écrit par Thierry Compère sur 15/11/2022
C'est ma première commande, une béquille latérale pour ma Honda. Super service et prix très intéressant. Je recommanderai d'autres pièces.
1/10
Betalen en niks
Écrit par Elias sur 08/11/2022
Ik had een paar spullen besteld en betaald bij bikes2bits tot nu toe niks ontvangen,ze zeiden dat ik moet bij mijn buren ga vragen of ze een pakje had ontvangen ????
10/10
Sensor benzine tank
Écrit par Rondou Eric sur 08/11/2022
Zeer nauwkeurig en vlugge bediening top
10/10
Super service
Écrit par Bjorn Vallons sur 31/10/2022
Super service , altijd ingepakt zodat schade bijna onmogelijk is en snel
1/10
Verkeerd onderdeel
Écrit par Paul Creemers sur 27/10/2022
Ik heb een as ontvangen, geadverteerd voor mijn type motor en bouwjaar, maar blijkt volledig anders. Geld kwijt
10/10
Yamaha triple
Écrit par Hugo sur 26/10/2022
Good part as always, fast delivery
10/10
Value for money
Écrit par Ms sur 10/10/2022
Item ontvangen zoals afgebeeld. Correcte prijs betaald. Goede communicatie, snelle levering. Niks negatiefs
10/10
Makkelijk
Écrit par Eric krukkert sur 09/10/2022
Makkelijke site snel contact en snelle levering prima voor elkaar zeker voor herhaling vatbaar dikke 10
10/10
windscherm honda
Écrit par jober sur 14/09/2022
helaas voldoet de scherm niet aan de verwachtingen, zeer veel beschadigingen die op de foto niet te zien waren. Ook past het scherm niet wat volgens de beschrijving wel zou moeten.
10/10
Zeldzame onderdelen vlot geleverd
Écrit par Jan Willem Dogger sur 08/09/2022
Ik zocht een koplamp unit voor mijn Cagiva Gran Canyon en deze werd voor nette prijs aangeboden. Twee dagen later had ik het onderdeel secuur verpakt in huis. Hulde!!
10/10
Honda parts
Écrit par hugo sur 07/09/2022
Good itens, fast delivery
10/10
top service
Écrit par vandenborne sur 02/09/2022
rapidité efficacité et top pièces d occasion merci
10/10
Topservice
Écrit par Jules sur 01/09/2022
Super service, snelle levering, duidelijke foto's. Doe zo voort!
8/10
Bestelling
Écrit par Dennis sur 22/08/2022
Na contact met Bikes2Bits daar een levering na melding bij DPD lang duurde, mail gestuurd. Bestelling bleek terug genomen te zijn en een nieuwe bestelling alsnog verstuurd. Dit is prima verlopen en prima artikel. Derhalve een 8. Wel aan te bevelen.
10/10
Honda/suzuki
Écrit par Hugo sur 17/08/2022
Good itens, fast delivery
8/10
carburator honda cbr
Écrit par dirk sur 17/08/2022
Carburator besteld online voor een goede prijs en snel geleverd.Heb echter wel de sproeiers van het stationair toerental moeten reinigen wegens slecht lopen.Dit kan echter voorkomen na een tijdje uit dienst.Ondanks dit euvel toch een dikke pluim voor dit bedrijf!
8/10
Prima
Écrit par Peter sur 08/08/2022
Juist onderdeel.
3/10
pieces triumph
Écrit par chasseur sur 02/08/2022
toutes les pieces étaient caddée
3/10
Livraison ok mais articles moyens
Écrit par Jonathan sur 25/07/2022
La commande et la livraison se sont bien passées mais les articles reçus étaient vraiment de mauvaise qualité et dans un mauvais état.

Un commodo où le bouton de clignotant est bloqué et complétement rouillé à l'intérieur.
Un câble d'embrayage incomplet.
10/10
Buell uitlaat, perfect.
Écrit par Roelf sur 17/07/2022
Prachtige uitlaat voor een hele nette prijs en compleet met alle toebehoren. Zeer tevreden.
10/10
Eerste ervaring met Bikes2Bites
Écrit par René sur 15/07/2022
Voor het eerst wat besteld bij bike2bits. Een gebruikt Kuip onderdeel voor mijn Honda. Het onderdeel is snel geleverd en van prima kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding heel goed. Goedkoop zelfs. Enkel de verzendkosten vond ik wat aan de hoge kant maar alles bij elkaar heel goed!
1/10
Verkeerde bestelling gekregen
Écrit par Elif sur 15/07/2022
10/10
.
Écrit par Rijk sur 15/07/2022
Stuk zoals beschreven, goede prijs, snelle verzending. TOP !!
10/10
Meneer
Écrit par Peter Verelst sur 12/07/2022
Zeer goede service en snelle afhandeling…top
10/10
parfait
Écrit par Charles sur 07/07/2022
Pieces conformes à la description. Très bon état, livré rapidement.
10/10
Top service
Écrit par Jules Verlinden sur 06/07/2022
Snelle reactie, zéér vlotte afhandeling en snelle levering.
Aanrader voor iedereen!
8/10
Onderdelen Honda 600 Hornet
Écrit par Rutger sur 04/07/2022
Goede beschrijving van de producten en ook foto's. Goede prijzen. Snelle en goede verzending. Voor de Nederlanders wel jammer dat de verzendkosten stevig zijn maar ja zoals gezegd de onderdelen zijn prima geprijsd. Dat middeld elkaar weer wat uit.
10/10
Verborgen gebreken
Écrit par Jos sur 01/07/2022
Het compensatievoorstel bedroeg 1/3de van het betaald bedrag. Prima regeling.
3/10
Verborgen gebreken
Écrit par Jos sur 01/07/2022
Foto op site gaf niet duidelijk aan dat er dingen ontbraken aan bestelde carburateur. Na onderhandelen gaf men toe dat de foto niet de juiste staat aangaf. Ik ging in op een compensatievoorstel en ben benieuwd hoeveel dit gaat zijn !!!
10/10
1 oilsensor 1 oilrelais &1 kabelboom
Écrit par reggy lippens sur 01/07/2022
netjes en vlug geleverd gelijk altijd goede stukken voor een mooie prijs thx bike2bits
10/10
BMW parts
Écrit par Hugo sur 26/06/2022
Good quality parts, best prices and fast delivery.
Always happy with my orders.
10/10
Snelle service.
Écrit par Martijn Kleibergen sur 24/06/2022
Via Google op jullie site terecht gekomen en precies gevonden wat ik zocht. Netjes besteld en 2 dagen laten netjes door DPD afgeleverd.
10/10
Onderdelen
Écrit par Fredrik sur 26/05/2022
Bestelde onderdelen snel geleverd en passen perfect goeie service en waar voor je geld
10/10
Honda
Écrit par Thibault sur 26/05/2022
Motorblok laten reviseren, nog nooit zo goed geweest.
10/10
Voorrem en koppelingshendzl
Écrit par Bove mike sur 25/05/2022
Stukken passen perfect ga ze enkel een nieuw lakje geven want deze is wat versleten. Voor de rest prima levering en correcte prijs voor originele stukken.
10/10
Top
Écrit par Gobin sur 20/05/2022
10/10
Ktm parts
Écrit par Denuff sur 20/05/2022
Onderdelen ktm
Alles naar foto.s in in orde !

Verzendingskosten te hoog voor klein pakket.
10/10
Aanrader
Écrit par Chris sur 19/05/2022
Eerlijke prijzen, vlotte afhandeling en goede verpakking, hier kan je met een gerust hart stukken bestellen. Dank daarvoor
10/10
Yamaha parts
Écrit par Hugo sur 18/05/2022
They send a wrong item but they fix it on a very professional way.
I recomend buying from this atores, i dos it several Times and i'm always happy.
8/10
Tevreden
Écrit par Ger sur 18/05/2022
Denk dat de verzending snellen en goedkoper kan
10/10
Achteras Honda CB125R
Écrit par Wim sur 16/05/2022
De schroefdraad van mijn achteras was beschadigd. De bestelling ging vlot, levering ook en ondertussen staat mijn achterwiel terug stevig vast! Top!
10/10
Spiegel Honda Vfr 750
Écrit par Emmanuël Cattellion sur 13/05/2022
Alles in orde. Rappe levering op een afhaalpunt want was niet thuis!
Ben tevreden want een onderdeel voor een motor van 30 jaar oud is niet zomaar te vinden!
Bedankt!
10/10
kawasaki parts
Écrit par hugo garcia sur 10/05/2022
very good itens again,very pleased
10/10
Yamaha/Kawasaki parts
Écrit par Hugo Garcia sur 06/05/2022
good itens,fast delivery
10/10
967485956
Écrit par Hugo garcia sur 06/05/2022
Good itens, fast delivery
10/10
Fijne service
Écrit par jasper sur 05/05/2022
Snel besteld, fijne response op de email. Onderdeel in goede staat en naar wens.

10/10
Top
Écrit par Desterbecq sur 05/05/2022
Service au top
10/10
Top
Écrit par Desterbecq sur 05/05/2022
Top
10/10
Mr
Écrit par Rudy sur 04/05/2022
Snel en verzorgde bestelling cdi
10/10
Super levering
Écrit par Rob Bouvrie sur 03/05/2022
Snelle en goede service
10/10
Carburateur vlotterbak
Écrit par Ronald sur 29/04/2022
Nieuwe en origineel Honda onderdeel voor een scherpe prijs. Goed ingepakt en snel geleverd, top?
9/10
Prima onderdeel voor scherpe prijs
Écrit par Ronald sur 29/04/2022
Origineel nieuw Honda onderdeel voor een mooie prijs. Goed verpakt rn snel geleverd, top?
10/10
Versnellingsbak R1 4XV
Écrit par Martijn sur 29/04/2022
Versnellingsbak besteld bij jullie, snelle levering en het product ziet er goed uit.
Prima!
10/10
Prima geregeld
Écrit par Mark sur 29/04/2022
Bestelling snel aangekomen en exact als op foto
Goed verpakt helemaal top!
8/10
DB Killer
Écrit par Omar sur 28/04/2022
DB Killer besteld
Goed op de hoogte gehouden over de verzending. Na 3 werkdagen product in huis.
9/10
beoordeling
Écrit par Barry sur 27/04/2022
Onderdelen zijn in goede staat
Een beetje onduidelijkheid betreffende de levering
5/10
Eerlijke prijs - naservice kan beter
Écrit par Gunther Van Nevel sur 25/04/2022
Onderdelensite met faire prijzen.
Ik kocht (onder andere) een set remschijfbouten, werden als compleet geafficheerd, helaas ontbraken daar 4 bouten uit. Vriendelijk contact opgenomen maar geen antwoord meer op gehad. Mezelf genoodzaakt gezien om een 2de set bij te kopen. Dienst naverkoop kan beter, ik vroeg niets onmogelijks.
10/10
Km teller aandrijving
Écrit par Marco sur 23/04/2022
Prima tweedehands onderdeel.
Netjes en compleet geleverd.
Duurde wel een week voor ik het binnen had.
Maar al met al, best gelopen .
10/10
Merci
Écrit par Frédéric sur 21/04/2022
J'ai bien reçu la pièces commandé .
Elle est en bonne état comme sur la description.
Je vous remercie et si j'ai besoin d'autre pièces je regarderai si je la trouve chez vous.
Merci
10/10
Gezocht en gevonden.
Écrit par Erwin sur 21/04/2022
Een hele fijne site om jouw gebruikte motoronderdelen te vinden. Duidelijke foto's en snelle verzending.
Ik kom hier weer eens shoppen.
10/10
Yamaha Master cylinder
Écrit par hugo garcia sur 19/04/2022
Very good products and fast delivery, i recomend buying more.

Greetings

Hugo Garcia
10/10
Gezocht
Écrit par Eulaerts Dimitry sur 16/04/2022
Hallo ik zoek een accubak voor een honda cbr900 sc28 92-93 liefst in originele staat.

Mvg.
Dimitry Eulaerts
1/10
Smerige oplichters
Écrit par Peter sur 14/04/2022
Krijg een defect onderdeel geleverd en bij navraag per mail alleen een dom antwoordt waar ik helemaal niets kan. Geen oplossing of niks. In België wordt toch anders over klantvriendelijkheid gedacht dan in Nederland.
10/10
Tevreden
Écrit par Nathalie sur 14/04/2022
Product is zoals omschreven , snelle levering
10/10
Vliegwiel r1 2002
Écrit par Martin Hooft sur 11/04/2022
Netjes op tijd geleverd.
Het bestelde onderdeel zag er prima uit ook geen beschadigingen.
Ben zeer tevreden.

Ga zo door Bikes2bits.be een dikke duim.?

Groet Martin.
10/10
Velg
Écrit par Wouter sur 09/04/2022
Bestelling
Prijs was goed
Exact wat ik verwacht had en snel verzonden naar nederland
10/10
Bestelling remtang xt660
Écrit par Michael sur 17/03/2022
Bestelling op afgesproken tijd bezorgd.
Artikel zoals beschreven.
2/10
Zooo teleurstellend! Onderdeel lijkt er niet op!
Écrit par Jeroen sur 11/03/2022
Helaas is er geen kennis (genoeg) over welk onderdeel bij welk bouwjaar hoort, en dit als laatste verwacht van deze site. Als men alleen mijn GSX-R 1100 uit ‘91 eens zou Googelen of het onderdeel exact lijkt als op het plaatje, dan had men direct gezien dat het er nog geen eens op lijkt! Zoveel verschil, dat ziet een blinde nog, maar niet bij Bikes2Bits.be hoor. Beetje onderdeel schoonmaken was ook teveel moeite en dat dan voor dat geld??! Zooooooo teleurgesteld, ohhhh hohhhh, slooptroep niet passend bij bouwjaar niks, vies beschadigd en dan dag stukje plastic voor de hoofdprijs. Echt ziek van dit!
9/10
Aankoop 2de Achtervelg voor mijn KTM SDR 1290
Écrit par Jo Depreitere sur 03/03/2022
Velg had wel veel lakschade en helemaal onder de opgedroogde kettingspay, maar dat kan je natuurlijk verwachten van een velg van 2014 dat deze gebruiksporen vertoond.
Maar de prijs was dan wel heel correct.
Dus prijs - kwaliteit zat het wel goed. ?
Er zat wel iets wat vertraging op verzending, maar dat was bij DPD.
10/10
Rizoma spiegel
Écrit par Wim Baas sur 22/02/2022
Spiegel was zo goed als nieuw. Bijna diefstal zo goedkoop.
Zeer tevreden dus over de kwaliteit/prijs.
10/10
Pegaso ventilator
Écrit par Gert van Loo (NL) sur 20/02/2022
Zeer snelle service naar Nederland. Prima werkend onderdeel. Zeer aan te raden.
10/10
Ktm superduke carbon tank cover
Écrit par Ev sur 16/02/2022
Foto’s en omschrijving waren exact zaols het onderdeel. Helaas duurde het verzenden iets langer maar dat was de schuld van dpd. Al met al zeer tevreden.
10/10
Onderkuip 600rr
Écrit par David sur 11/02/2022
Product zoals omschreven in heel goede staat! Thx zeker een aanrader ;)
7/10
Prima
Écrit par RammuS sur 08/02/2022
Goed verpakt en verzonden.
2/10
Pièce défectueuse
Écrit par Pallant sur 07/02/2022
J'ai acheté un relais de démarreur et il ne fonctionne pas, je peux le retourner mais le retour par la poste me coûte aussi cher que la pièce
6/10
Voorvork
Écrit par Patrick sur 01/02/2022
voorvork gekocht, 2x gevraagd of deze echt schadevrij is, helaas bij aankomst bleek dit niet zo te zijn helaas. wel snel ontvangen overigens. na confronteren met schade aan de vork, krijg ik bericht terug, dit hebben wij niet gezien, maar de werking is verder goed toch. Jammer, dit verdiend wel een puntje van verbetering.
10/10
spullen cbr600rr
Écrit par gunter martens sur 31/01/2022
eind vorige week spullen besteld voor m'n honda, na drie dagen de spullen al in huis, staat van de spullen zoals omschreven.
dik ok dus.
service op een veel hoger niveau dan bepaalde soortgelijke bedrijven in nederland. veel beloven maar weinig doen
10/10
Kawasaki frame
Écrit par Dan sur 27/01/2022
Der Verkäufer hat meine Fragen zuverlässig beantwortet und nach Bezahlung kommt schnell.
10/10
ST1300
Écrit par vd Wal sur 25/01/2022
Prima Topkoffer
10/10
Alles volgens de regels van de kunst
Écrit par Bart sur 07/01/2022
Netjes verpakt, goederen zoals geadverteerd. Snel geleverd?
10/10
Heel tevreden
Écrit par Eddy sur 06/01/2022
Dinsdag besteld en donderdag aangekregen, onderdelen waren in perfekte staat zoals op de foto's, ik kom zeker terug
10/10
Goede service
Écrit par Andy sur 04/01/2022
Vriendelijke en correcte man, heb een zadel gekocht en zag er uit zoals de beschrijving. Direct verzonden en mooi ingepakt. Ik zal hier nog iets kopen!!
10/10
Goede service
Écrit par Dirk sur 03/01/2022
Niets slecht over te zeggen, correcte prijs, netjes verpakt en snel geleverd zoals afgesroken
10/10
Motorlift Becker
Écrit par christophe sur 26/12/2021
Een tijd op zoek geweest naar een centrale motorlift zoals een ABBA of een BECKER Technic en toevallig via 2dehands op Bikes2Bits gekomen. Deze hier gevonden aan een zeer correcte prijs incl snelle verzending .
10/10
Scherm z1000sx
Écrit par Jeroen sur 23/12/2021
Proper verstuurd
10/10
claxon
Écrit par walter sur 09/12/2021
Onderdeel zeer snel en in goede staat ontvangen...al gemonteerd op moto en ze werken perfect.bedankt
10/10
livraison jante rapide
Écrit par ramack m sur 07/12/2021
première commande chez ce vendeur, et franchement bien . je recommande. livraison rapide au point relais , prix livraison raisonnable, emballage correcte pour une jante arrière ... parfait
9/10
Wiel snel geleverd
Écrit par John sur 19/11/2021
Mooi comstar wiel met rem
Blij mee voor project
10/10
Suzuki GS500 Middenbok
Écrit par nico sur 09/11/2021
Suzuki GS500 Middenbok bestelt op 7-11-2021 en ontvangen op 9-11-2021 prima Middenbok en snelle levering kortom prima.
3/10
Geïmproviseerd adres
Écrit par Georges Timmermans sur 05/11/2021
Het is serieus fout gegaan in de verzending. Ofwel Bikes, (maar die hebben ondertussen al gemeld dat het hun fout niet is,) ofwel en waarschijnlijk is het verzendingskosten bureau in de fout gegaan, met mijn adres te veranderen naar hun keuze? Ik weet waar ik woon! Maar dpd hebben daar een andere mening over. Zodoende is mijn pakket niet geleverd en na een mail of zes met verbeterde gemeente, en huisnummer. Wou dpd het pakket in een dagbladhandel als afhaaladres, in Aarstelaar deponeren, redelijke afwijking tussen Lokeren, Aartselaar en Schoten waar ik woon. De verzendingskosten zijn niet niets, en niet alleen dat, het was niet mijn fout van mijn adres, nu moet ik nogmaals enkele weken later, weliswaar de helft betalen voor het zenden van het pakket voorde 2de keer. Maareveneens de volle pot voor de eerste keer. Nu hoop ik dat het, nog niet aangekomen pakket, (al zegt de titel dat ik het al heb) dat het een dezer dagen word verzonden, liefst naar mij, of dichter in de buurt dan Aartselaar. Dpd rekent ook 30€cent per minuut voor een automatisch antwoord dat het zeer druk is. Mailen gaat enkel via hun site, maar betwijfel sterk dat ze het lezen, want ze houden hardnekkig vol dat het ofwel in Mechelen ligt, of aartselaar of terug gestuurd. Hun links werken niet. Dus Dpd, voor mij, liefst een ander leveringsbedrijf, die de grieven en problemen leest van de klant. En vooral , blijkt de uiteindelijk toch mijn adres hebt, dpd het nog liever terug stuurt, en ik nu 2 keer moet betalen voor mijn pakket dat nog steeds ergens onderweg is. G.
10/10
CBR1000RR
Écrit par Gerrit Holdijk sur 05/11/2021
geleverd volgens afspraak voor een eerlijke prijs
10/10
Câble injection sp1
Écrit par Led sur 21/10/2021
Super rapide bon service
10/10
Câble sp1 injection
Écrit par Led sur 21/10/2021
Impeccable ? bien reçu et rapide
10/10
Vtr/ vfr/ zx9r/ fzr/ cbr
Écrit par Thibault sur 20/10/2021
Ik maak motor als project en het meeste wat ik bestel komt van bike2bits alle onderdelen zijn perfecte inorde ik heb nog nooit problemen gehad alles was altijd inorde. Goede onderdelen voor de goede prijs altijd rap thuis geleverd
10/10
R6
Écrit par Richard sur 18/10/2021
Snelle levering en zoals omschreven
10/10
Gsxr stuff
Écrit par B sur 15/10/2021
Goede service??????
3/10
Beschadigd onderdeel
Écrit par Andy sur 28/09/2021
Onderdeel is beschadigd aangekomen. Bedoeling was om het onderdeel van mijn moto te vervangen maar kan het gewoon zo laten. Jammer van mijn geld.
1/10
Nul
Écrit par Pascal Marcourt sur 13/09/2021
Je commande une jante arrière et je reçois une jante avant !
10/10
Bobines
Écrit par Harry Snyders sur 10/09/2021
Heel nette prijzen voor gebruikte bobijnen, en supersnel geleverd naar NL.
4/10
Prima service maar defect product!
Écrit par Gerard sur 09/09/2021
Schakelpook voor mijn Yamaha FZ6 gekocht, bleek dar het om een beschadigd product ging. Niet duidelijk weergegeven op de website en ik had zeker naar een andere verkoper overgestapt voor die prijs
10/10
Goede service
Écrit par Fonske sur 08/09/2021
Goede service ??????
10/10
Radiator Suzuki GSXR SRAD
Écrit par Johan De Keersmaecker sur 08/09/2021
Perfect zoals omschreven, snelle levering en zeer goede prijs!
Ga hier zeker opnieuw bestellen als ik nog onderdelen nodig heb!
9/10
oké
Écrit par Johannes Slotboom sur 01/09/2021
besteld onderdeel is oké, redelijk snel geleverd. Hoewel het geen hoge bedragen zijn vind ik dat de bijkomende kosten in de vraagprijs opgenomen moeten zijn.
10/10
Uitstekend
Écrit par DG sur 31/08/2021
Vriendelijke ontvangst, direct geholpen. Artikel zoals beschreven. Bedankt!
10/10
carburateur
Écrit par hanikenne sur 31/08/2021
vendeur très correct et je le recommande
7/10
Dhr
Écrit par Chris mol sur 14/08/2021
Onderdelen besteld via de shop. Irritant dat voor ELKE betalingsvorm extra kosten bijkomen. Dit is écht uit de tijd…

Ik kreeg na betaling een bericht dat ik een mail zou krijgen wanneer het pakket verstuurd was, en daarin de track en trace.
Die mail heb ik nooit ontvangen, ik kreeg enkel een bericht dat het pakket aangekomen was. Dit was lekker snel maar de beloofde trackingcode is uitgebleven.

Goede shop, maar nog wel de puntjes op de i zetten
10/10
Pegaso 650 voetseunen passagier
Écrit par John Vandenhove sur 04/08/2021
Snel en vlot geleverd. Materiaal was zoals vermeld. Ben tevreden met mijn onderdeeltjes. Ik shop hier zeker nog in de toekomst.
10/10
yamaha r6 heat protector
Écrit par reggy lippens sur 30/07/2021
2de keer besteld 2 maal tevreden en terug aan een mooie prijs ik raad bike2bits zeker aan ......wel in het achterhoofd houden is 2de hands niet nieuw sommige onderdelen kunnen mss hier en daar revisie gebruiken maar zijn gereviseerd nog steeds pakken goedkoper dan nieuwe oem stukken en zijn even goed voor gebruik......ik kom zeker nog terug voor meer bestellingen indien nodig
10/10
Master Cylinder
Écrit par Ian Bartlett sur 29/07/2021
Ordered a VFR800 front master cylinder. It arrived quickly, and it was in great condition, even included the microswitch. Really happy with it!
10/10
R1 voorvork
Écrit par van Sas sur 28/07/2021
Netjes verpakt, en snel geleverd.
mail verkeer met Wim, verliep snel en netjes.
1/10
Service ok, kwaliteit nul
Écrit par Danny Soubry sur 25/07/2021
Benzinekraan voor Suzuki GS500 besteld, werd vlot geleverd maar kraan bleek defect te zijn. Mail gestuurd maar geen reactie ontvangen.
8/10
Racoon
Écrit par Ingus sur 20/07/2021
Product was ok! Some of wires (harness) were rusty but thats nothing. Shipment was fast (aprox 6 days)!
10/10
TOP
Écrit par Vandekaetsbeck Thomas sur 13/07/2021
Produits conforme aux photos et à la moto ,délai de livraison rapide.
Très pratique pour les motos anciennes quand les pièces ce font rares, d autant plus que le prix est correct. A recommander.
10/10
Top service
Écrit par Marlon sur 12/07/2021
Very fast
10/10
Douwe
Écrit par Douwe sur 12/07/2021
Gemakkelijk via de webshop te bestellen en ik heb het product na een aantal dagen in goede orde ontvangen. Product is in goede staat en zal erg goed ogen op mijn motorfiets.
10/10
Bobines
Écrit par Harry Snyders sur 12/07/2021
Snelle levering, goede producten.
Volgende keer weer.
5/10
Pinkers honda
Écrit par Jan Kokx sur 06/07/2021
De pinkers kwamen snel aan, de rubber van beide pinkers was echter gescheurd, dit stond niet vermeld en was ook niet zichtbaar op de foto' s. Ik heb ze dan zelf maar met zwarte TEC 7 gelijmd.
Producten beter omschrijven, en mankementen ook duidelijk aantonen.
10/10
Remleidingen Aprilia
Écrit par Miguel sur 05/07/2021
Snelle service origineel producten

Goede prijs ?
3/10
Benzinemeter Honda VF750s Sabre
Écrit par Wez sur 03/07/2021
Waardeloos. de meter ingebouwd in de tank. Deed het even maar al vrij snel doet hij niets meer. Betreffende advertentie is ook weg.

En duur! De meter werd aangeboden voor 25 maar daar komt nog van alles bij, administratieve kosten (hoezo) en verzendkosten, ook niet gering voor zo een licht dingetje.

D1-37215 - elektrische component, brandstofniveaumeter
VF750S - 1982 - 1983 € 25,00
Bikes2Bits Administratieve kosten
€ 1,25

aan huis geleverd EU - klasse 1 - Nederland
€ 14,09

Totaal
€ 40,34
10/10
Koppelingsleiding vs 700
Écrit par Perry sur 01/07/2021
Leiding is nog in perfecte staat.
Verder zeer snelle levering!
Indien nodig zal ik zeker hier weer bestellen!
5/10
Middenbok yamaha xj6
Écrit par Charif sur 28/06/2021
Jammer, middebok is netjes...
Alleen geen bevestiging onderdelen erbij, kan je nergens los verkrijgen.
Dus kan er niet onder.. Erg jammer
Je zou denken dat het compleet geleverd zou worden.
6/10
Vorkpoten Vt700 '83-'85
Écrit par Rob van Riel sur 19/06/2021
Hele andere buitenpoten dan bij mijn 2 vt700's ('83 en '84)...
Maar voor 1 remschijf ipv 2...
En meer pitting dan wat de advertentie vertelde helaas
9/10
Koppelingshuis cbr000rr
Écrit par De groot sur 17/06/2021
Net onderdeel, helaas 1 niet origineel boutje erbij.. Maar dat is op te lossen. Verder snel opgestuurd
8/10
Remklauw cb600f
Écrit par Hubert Heugen sur 17/06/2021
Als je een remklauw besteld,verwacht je dat je een compleet model krijgt , en niet dat een geleidepen mist,kun je er nog niks mee.
Jammer.

Voor de rest snel geleverd!
5/10
Suzuki gs 500 vork poten
Écrit par Glenn sur 16/06/2021
Voor vork
Poten gekocht nu blijk da ze al beginnen lekken na 2km
10/10
Heer
Écrit par Benny sur 15/06/2021
Uitstekende service.
Gisteren, 14 juni, besteld en betaald via internet.
Vandaag, 15 juni, netjes verpakt binnen gekregen.
10/10
Yamaha fzr600
Écrit par Wollants Yves sur 12/06/2021
product in deftige staat,snel en goede levering.
10/10
Picobello
Écrit par Franky sur 10/06/2021
Alles perfect verlopen!!
10/10
top top top
Écrit par jml sur 10/06/2021
super prijs/kwaliteit, super snel verzending en verpakking
7/10
Product iets beter omschrijven
Écrit par Martijn K sur 09/06/2021
Product zeer snel ontvangen vanuit Belgie. Top! Priduct mag iets beter omschreven worden hoe de staat is
10/10
Z1000 parts
Écrit par Leon sur 08/06/2021
Goede kwaliteit en vlotte levering
10/10
Piezas motor
Écrit par Alvaro sur 02/06/2021
Muy buen servicio, muy rápido y todo segun lo acordado, altamente recomendable
10/10
Goed
Écrit par Willem sur 01/06/2021
Keurig geregeld, en volgens afspraak.
Hier wordt je blij van, toppie.
10/10
Uitlaatdemper
Écrit par Bert sur 31/05/2021
Vanuit Noord Nederland een demper besteld. Zeer vlotte en correcte afhandeling.
10/10
Echappement avant Pan European
Écrit par Jean-François sur 29/05/2021
Très bon service, personne de confiance, pièce en bon état
10/10
Snel gevonden en goed
Écrit par Marcel Hamers sur 27/05/2021
Super zaak snelle reactie super snel verzonden en perfecte onderdelen origineel en niet duur
Een echte aanrader ??
10/10
benzinetank
Écrit par David sur 27/05/2021
Staat zoals op de foto Eerlijke aankoop
Goede verpakking
Bedankt !!!
10/10
Koppelingsdeksel in top conditie
Écrit par William sur 25/05/2021
Gewoon een goede dealer. Snelle levering naar Nederland. En duidelijke foto. Product gekregen zoals het op de site stond afgebeeld ??Ben er erg blij mee.
10/10
super
Écrit par vic sur 25/05/2021
super goede service en snel geleverd en alles top
10/10
CB 400 N voorvork L+R
Écrit par Tim sur 20/05/2021
Zeer snelle levering voor goede prijs, vork ziet er netjes uit, zeker voor zijn leeftijd, perfect bruikbaar voor project.
10/10
super
Écrit par marco sur 20/05/2021
Une bulle de ZXR achetée à un super tarif, arrivée rapidement et bien emballée, le top!
je recommande a 200%
10/10
Achat bulle ZXR 91/92
Écrit par Marcobolo sur 20/05/2021
Super achat, je cherchais depuis longtemps, tarif sympa, super bien emballé et livré très rapidement, c'est super !!!
Allez y foncez les yeux fermés
10/10
Super team
Écrit par Bjokke sur 14/05/2021
Zeer goede service??
Correcte onderdelen zoals omschreven??
??????
10/10
Belly pan
Écrit par Martens Bart sur 13/05/2021
Snel en correct afgehandeld
Zeer te vreden
10/10
Toolset
Écrit par Mario sur 11/05/2021
Alles snel ontvangen en goede prijs,
alles zoals beschreven
8/10
middenbok
Écrit par herman sur 08/05/2021
een middenbok gekocht voor een ntv 650
netjes en snel geleverd mail word snel op gereageerd.
alleen was de midden bok voor een nt650v
die is niet helemaal hetzelfde als van een ntv .
voor de rest een goede ervaring
10/10
Alles correct
Écrit par Paul schade sur 07/05/2021
Alles correct.
Binnen paar dagen pakket binnen.
10/10
Voetsteunen duo, Honda VTR 1000 V2 1997
Écrit par Arjen Gunsing sur 06/05/2021
Beste,

passagiers voetsteunen besteld voor 38 euro p/st, de rechtse zit enorme val schade op en is helemaal afgeschaafd, dit vind ik niet oke, heb dit ook gemeld via MP bericht met foto.
10/10
ABS ring cbr600rr
Écrit par Mike sur 05/05/2021
Goeie site om onderdelen voor je motor te vinden. Interessant geprijsd, snelle levering. Will buy again. TOP
1/10
Sonde température vfr800
Écrit par Sebille sur 05/05/2021
Piece défectueuse
10/10
Suzuki k4 hugger
Écrit par JGR sur 03/05/2021
Mooie prijs, goede service en snelle levering!
9/10
carburateur Honda cm 250
Écrit par jules baele sur 01/05/2021
service rapide tout comme présenté impeccable merci
10/10
Onderdelen Honda cbr 900rr fireblade
Écrit par Henderikus Jipping sur 26/04/2021
Ik zeer tevreden over hoe ben behandeld en de onderdelen zijn verpakt . En ze zijn zeer snel en goed bezorgd .
10/10
Nette bellypan
Écrit par Peter sur 15/04/2021
Bellypan besteld en snel geleverd en niet te duur.
10/10
commande gsxr1100 gu75d
Écrit par Esteves sur 14/04/2021
Très bien, tout comme il faut.
10/10
Niets
Écrit par Chris sur 14/04/2021
Fijne zaak om dingen te bestellen voor je motor en lekker vlug had ik niet verwacht. Gr
10/10
Geen
Écrit par Chris sur 13/04/2021
Lekkere snelle levering van uit België super blij mee. Thnx
10/10
Undertail Blackbird
Écrit par Marc sur 13/04/2021
Keurig op tijd binnen en dat voor een zeer vriendelijke prijs.
Product is als beschreven.
10/10
Commande
Écrit par Stellato Raymond sur 13/04/2021
Transaction au top TB
10/10
Particulier
Écrit par Gust sur 13/04/2021
Alles perfect goede en snelle service
5/10
Kabelboom yamaha r6
Écrit par Ryan sur 12/04/2021
Levering en betaling ging vlot. Echter had het stuk beschadigingen die niet vermeld waren.
10/10
Coque arrière CBR1000RR
Écrit par Yves sur 06/04/2021
Pièces comme décrite.
Prix correct et livraison rapide.
10/10
Bouten en moeren + div voor Pan European ST 1300
Écrit par Wim Smit sur 03/04/2021
Besteld via de site, welke mooi overzichtelijk is, en snel geleverd!
Dit keer via een servicepoint, prima voor elkaar ??
10/10
Just what I was looking for
Écrit par Neil Stenson sur 01/04/2021
Goed service en snel levering. Ik ben tevreden.
10/10
Cdi
Écrit par Maikel sur 01/04/2021
Site netjes , van bestellen tot de levering product , goed verzorgd.
10/10
Achterbrug bouten
Écrit par Willem sur 30/03/2021
Nette, en snelle levering.
Kom graag nog een keer terug!
10/10
Wanneer het nodig is...
Écrit par Nick sur 30/03/2021
Het zijn de kkeine dingen, die we gewend zijn. Even dit of dat in de winkel halen. Dat is zeker met gebruikte motoronderdelen doorgaans niet zo. Hoe handig is het dan om een site als deze te hebben. Het gebruikte onderdeel snel gevonden en vlot in huis. Prima! Uitstekende service. Ook van dpd uiteraard.
8/10
Duidelijke communicatie, verzending mag iets sneller
Écrit par CF sur 28/03/2021
Gevraagd om extra foto's. Dat was niet mogelijk helaas maar wel duidelijk. Maandagochtend 9u besteld en vrijdag ontvangen.
Product was zoals op foto's.
10/10
Goede service en goeie spullen
Écrit par Michael Bon sur 26/03/2021
Goede spullen ben er superblij mee bedankt ?
10/10
Snel geleverd
Écrit par Arie sur 22/03/2021
Benzinetank besteld, van dr600 uit ‘89 en binnen paar dagen in huis
10/10
cbr1100xx
Écrit par luc sur 17/03/2021
snel geleverd
10/10
Africa twin 750 RDO7
Écrit par Melloul sur 16/03/2021
Très bonne communication, envoi rapide et sûr.
À recommander vivement
10/10
Dhr
Écrit par J Bruinhof sur 13/03/2021
Prima en supersnelle levering
10/10
Mr
Écrit par Guus sur 13/03/2021
Top! Snelle levering en goed product.
10/10
Rapide et sérieux
Écrit par Flament Patrick sur 11/03/2021
Commande réalisée lundi et reçue jeudi
Pièce d’occasion mais fonctionnelle donc tout le monde est gagnant
Je recommande
Très bonne communication aussi
Bravo
10/10
Bestelling
Écrit par Caroline sur 11/03/2021
Zeer snelle levering
10/10
ketting bescherming
Écrit par eric sur 10/03/2021
vlug en goed afgeleverd..........
10/10
Remklauw
Écrit par Richard sur 06/03/2021
Exact zoals op de wenste en welke ik nodig had. Prima levering en service. Volgende keer weer!
10/10
Mr
Écrit par Peter sur 05/03/2021
Goed product en snel geleverd
10/10
Start relais
Écrit par Joeri sur 05/03/2021
Snel en gemakkelijk
10/10
Zijkap honda Deauville 700
Écrit par Kevin Boucher sur 04/03/2021
Perfect zoals omschreven, snel geleverd naar België. Zeer tevreden. Mvg Kevin
8/10
Top!
Écrit par Dylan sur 04/03/2021
Je recommande ! Juste l’emballage un peu abîmé mais sûrement du au transport !
9/10
snelle reactie
Écrit par David sur 03/03/2021
via mail info gevraagd over een remschijf voor een bandit 1200 , ik had de maten gevraagd waarop ze snel gereageerd hebben , product zoals beschreven , goed ingepakt en snelle levering na bestelling
10/10
schokbreker R1
Écrit par Loorider sur 02/03/2021
Het artikel zoals op foto. Goede prijs, snelle levering
1/10
Verkopen kapotte spullen
Écrit par Bryan sur 26/02/2021
De site via marktplaats gevonden.
Eerst gesproken met de verkoper via marktplaats.
Gevraagd of de onderdelen onbeschadigd waren.
Verkoper gaf aan dat dit het geval was en dat ik de foto's kon bekijken.
het product blijkt er tog een ohangpunt kapot te zijn.
Dit aangegeven bij de verkoper, volgens de verkoper had ik beter op de foto moeten kijken.

Opgelicht!!
10/10
C800
Écrit par Robert van der kort sur 25/02/2021
Spullen voor mijn c800 gekocht en gekregen, top service en snelle levering.
10/10
Johan
Écrit par kabelboom kawa zx12r sur 24/02/2021
snel geleverd en is zo als op de foto en omschrijving TOP
10/10
Vlotte service
Écrit par Henk Ruiterkamp sur 23/02/2021
Bijzonder vlot en correct geholpen via een berichtendienst en daarna de bestelling op zondag geplaatst en dinsdag was het juiste product geleverd.
10/10
Uitlaat
Écrit par Vince Boer sur 16/02/2021
Product zoals omschreven, goede foto’s, prima prijs.
10/10
Vering Honda
Écrit par Jos sur 13/02/2021
Snelle en goede service .Aanrader.
9/10
super snelle levering
Écrit par Günter sur 04/02/2021
beschrijving kan beter, moest eerst navagen of het de juiste maat was, velg igst
10/10
4 onsteking bobine yamaha r6 bj 2000
Écrit par reggy sur 01/02/2021
snelle levering vrijdag besteld maandag al in huis bobine zien er goed uit heb maar 1 tje nodig heel tevreden en heel mooie prijs 4 voor 43 en anders was het 150eu voor 1
10/10
Platine arrière droite z750
Écrit par Alain sur 31/01/2021
Livré rapidement, pièce comme sur la photo, il y avait d'autre pièces qui aurai pu m'intéresser mais leurs photos n'était pas assez claire, dommage, j'ai pas pris de risque!
10/10
Nummerplaathouder.
Écrit par Viktor sur 28/01/2021
Snelle levering, super!
9/10
Leveringstermijn
Écrit par Davy sur 27/01/2021
Goede kwaliteit, goede prijs en tijdig geleverd.
8/10
luchtfilter en zijbeugels honda cb 650
Écrit par Jo sur 26/01/2021
luchtfilter was nieuw maar de beugels vielen tegen waren niet als op de foto
10/10
Benzinekraan VFR750F 1993
Écrit par Robin sur 23/01/2021
Snel geleverd, juiste item .. Top!
10/10
Pikkel Honda
Écrit par Ronny van de Kerkhove sur 23/01/2021
Makkelijke site om je onderdelen te vinden en snelle afhandeling TOP
10/10
bouten set CBR1000F
Écrit par kris sur 22/01/2021
snelle levering
9/10
beugel duozit
Écrit par David sur 20/01/2021
snelle afhandeling , product zoals beschreven en snel geleverd
10/10
as voorwiel
Écrit par John Burgerhout sur 19/01/2021
As besteld voor Yamaha R6 en voldeed aan de omschrijving
8/10
Spatbord en kont-kuipdeel
Écrit par SD sur 11/01/2021
Snel ontvangen.
Paar maal mail gestuurd, helaas geen antwoord gehad op vragen.
Kleur bleek iets donkerder in werkelijkheid dan op foto, wellicht kleurcodering toevoegen in toekomst.
Al met al tevreden.
2/10
Slechte service.
Écrit par HK sur 09/01/2021
Kuipdelen besteld als "complete set".
Verkoper eerst een bericht gestuurd of er schade op zat omdat het niet op de foto's te zien was. (Aleen bij 1 deel was dat wel te zien). Uiteindelijk krijg ik reactie terug dat alleen het rechter kuipdeel een "kras" had en alle andere kuipdelen OK was en misschien wel met "gebruikerssporen" Uiteindelijk kreeg ik de bestelde producten binnen en tot mijn verbazing was de topkuip aan de zijkant flink beschadigd en op de tail zat ook enorme glijschade (wat niet te zien was op de foto's). Vervolgens probeer ik de linker en rechter kuipdeel te monteren, blijkt het dat de kuipdelen niet overeen komen met elkaar waardoor de schroefgaten niet op de juiste plekken zit. Vervolgens stuur ik meerdere malen berichten met foto's erbij maar ik krijg helemaal geen reactie meer erop.

Slechte service en of productfoto's.
10/10
Snel en goed
Écrit par Jelle sur 06/01/2021
Super snelle levering naar Nederland en helemaal als nieuw. Super!
10/10
God
Écrit par God sur 06/01/2021
Very good service Thanks
10/10
Mr.
Écrit par Frank Exelmans sur 05/01/2021
Snelle levering, de bestelde onderdelen voldoen volledig aan de foto's , dus je ziet wat je koopt. Voor mij was dir precies wat ik zocht. Prima service dus.
10/10
Super service en snel levering
Écrit par Edin sur 04/01/2021
Super service snel levering alles mooi overzichtelijk top ??
5/10
Slechte kwaliteit
Écrit par Jeroen sur 03/01/2021
Zeer snelle verzending.
Ik had een achter schokbreker besteld die in werkelijk super slechte staat bleek.
Gebruikt is iets maar deze had denk ik 4 jaar in een sloot gelegen voor hij gedemonstreerd werdt.
Compleet verroest veer en een hele gore laag erover.
Op de fotos slecht te zien dus hier had wel een vermelding van gemaakt mogen worden.
Reactie op mijn klacht was dat ze er voortaan rekening mee houden.
Dus ze verkopen ook gewoon zooi als normaal gebruikt.
10/10
Moto
Écrit par David Van der cruyssen sur 30/12/2020
Super service
10/10
voet/uitlaatsteun cbr 929
Écrit par deroo kurt sur 22/12/2020
Onderdeel zoals beschreven zondag besteld dinsdag geleverd
10/10
Zx10r voet/uitlaat steun
Écrit par Niels sur 11/12/2020
Onderdeel net zoals op de foto. Netjes verpakt en snel verzonden.
10/10
Kuipruit Yamaha XJ600
Écrit par Geert sur 10/12/2020
De foto's waren erg duidelijk, de beschrijving ook en de (kwetsbare) ruit werd goed verpakt snel geleverd.
Ik ben aangenaam verrast door de goede staat van dit inmiddels toch dik dertig jaar oud onderdeel.
10/10
achter spatbord en nummerplaathouder
Écrit par Johan sur 10/12/2020
Onderdelen zoals beschreven, zeer snelle levering !!
9/10
Voorpoten zx6r
Écrit par Martin sur 09/12/2020
Alles ziet er goed uit. Stond bij...poten zijn niet lek...
Toen ik ze uitpakte zat het karton wel onder de olie, maar poten lijken niet lek en zien er uit zoals op de foto.
5/10
Spiegel
Écrit par Janssen sur 26/11/2020
Zeer zwaar beschadigd, is over de weg geschoven met de spiegel achter kant.
Répondre

Dat klopt. Dit stond dan ook in de omschrijving.

10/10
Pièce kawa er5
Écrit par Frédéric sur 18/11/2020
Commande passé dimanche , reçus la mardi en matinée. Par société DPD Parfait pour le dellai.
Pièce En occasion Bon état bien emballé.
Je recommande.
Merci bikes2bits
10/10
Onderdeel voor mn special
Écrit par Triumph man sur 18/11/2020
Snelle levering, en precies t onderdeel zoals op de foto's.
Blij dat jullie ook zulke kleine motorblok delen als een warmtewisselaar los verkopen. Fijn voor een custom bouwer zoals ik.
Graag weer.
10/10
Cbr onderdelen
Écrit par Didier sur 17/11/2020
Onderdelen zoals op de foto’s perfect en zeer rap geleverd zeker een aanrader
10/10
Axe gsxr1000 k8
Écrit par Gillian sur 03/11/2020
Envoi rapide, bonne communication et pièce conforme a la description. Je recommande ++!
6/10
Verzendkosten + Administratie te hoog
Écrit par Mathijs Van Assche sur 02/11/2020
Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Enkel de verzendkosten vond ik te hoog, Verzendkosten samen met administratieve kost was bijna €10, op een onderdeel van €20 is dit enorm veel vind ik.
10/10
Perfect vlote levering
Écrit par Kristof Foerts sur 29/10/2020
Bedankt voor goede inzet levering perfect en redelijk vlot en goed ingepakt onderdeel als ik nog is iets nodig heb zalk zeker weer bij jullie bestellen
5/10
Déception livraison
Écrit par Lilian sur 28/10/2020
Livraison négligeable... Je ne sais pas encore si société de livraison douteuse ou le sérieux bikes2bits. Adresse de livraison bureau avec un service administratif full time, et soit disant y avait personne... En attente, de voir si je vais pouvoir réceptionné mon colis ou un remboursement.... A suivre
10/10
Snelle levering.
Écrit par Mathias Bosch sur 27/10/2020
Remslang besteld en het correcte deel werd tegen een schappelijke prijs en binnen de 48uur geleverd. TOP B2B!!!!!!!
Echter de verzendkosten zijn zeker voor binnenlands transport véél te hoog.
Volgende keer bij betere verzendkosten weer.
10/10
Pièces GSXR
Écrit par Samuel sur 23/10/2020
Livraison rapide et emballage nickel. Pièces conforme à la description.
10/10
Onderdelen bmw650GS
Écrit par Ronald. sur 09/10/2020
Super geregeld, snelle levering.
10/10
Mr.
Écrit par Dmitri sur 01/10/2020
2dehands zadel besteld als 1e order bij b2b. Snel geleverd (4 wd.), goed verpakt. Niets op aan te merken.
10/10
Goed alles correct !
Écrit par Dirk sur 01/10/2020
Zeer snelle levering thanks !!!
8/10
Cover
Écrit par vd Wal sur 28/09/2020
Redelijk bruikbaar
10/10
Dhr.
Écrit par Bert sur 21/09/2020
Onderdeel (kentekenplaathouder cq achterspatbord) snel geleverd. Was vies van zand en er zat een kras op. Vooral dat laatste had n.m.m. vermeld dienen te worden in de advertentie. Verder vraag ik me af waarom ongeveer 20 euro verzendkosten van België naar Nederland gerekend worden. Dat kan veel goedkoper. Ja, we zijn wel 'Ollander' hé!
10/10
cache bandit
Écrit par plesnik sur 02/09/2020
Super,pièce proche du neuf pour seulement 30% du prix d'origine ,bien emballé ,réponde au mail en français ,hyper rapide ,je recommande ,service de livraison DPD au top 24 h chrono ,
8/10
Rempomp
Écrit par Sylvester sur 29/08/2020
Niks mis met de shop. Goede service en priizen.
Alleen ben ik need onder de indruk van DPD Belgium die gebruikt wordt als koerierdienst. Het duurde bijna 2 weken voordat ik mijn pakket had. En dit na bellen en bezoeken aan de parcelshop. Slechte koerierdienst die ik niet aanbeveel. Ook in het verleden al problemen mee gehad.
10/10
Snel geleverd
Écrit par Jim sur 27/08/2020
Onderdeel snel geleverd, goed geregeld. Ga zo door.
10/10
gewoonweg top!
Écrit par Gerd Stappers sur 10/08/2020
Bestelling was er sneller dan verwacht en kwalitatief goed onderdeel, dus top!.
10/10
super service onderdelen cbr600rr
Écrit par giovani roeckens sur 10/05/2020
super snelle levering zelfs in corona tijd.
aanrader voor iedereen
10/10
Je recommande
Écrit par Victor R sur 15/04/2020
Livraison rapide, produit conforme à la photo, je recommande ?
10/10
zijkoffers bmw
Écrit par Willem H sur 09/04/2020
Snel geleverd, goed product en een fijne duidelijke communicatie. Superrr.
10/10
Super service!
Écrit par Angela sur 01/04/2020
Zeer snelle levering en vriendelijke communicatie. Spullen worden ook goed verpakt. Zeker een aanrader!
10/10
Super service
Écrit par Mario sur 01/04/2020
Hier telt prijs ,service , en kwalteit
Top doe zo verder!!!
10/10
spatbord
Écrit par lonnoy steve sur 31/03/2020
zeer snelle afhandeling, correcte levering en super handig met de track and trace van Dpd
10/10
Benzinepomp Honda
Écrit par Kevin Tr. sur 30/03/2020
Benzinepomp was mooier in het echt dan op de foto.
Goede communicatie, vandaag besteld, overmorgen geleverd.
Perfect!
10/10
Super bien
Écrit par Raphaël sur 10/03/2020
Achat facile sur le site internet, communication clair, livraison rapide et surtout pièces conforme et en bon état général. Si il faut améliorer quelques chose, je dirais que les pièces qui sont pleine de résidu de graisse soit un peu plus nettoyé, mais cela aurais peut être un impacte sur le prix de vente, donc j'ai très bien su le faire moi même. Merci Bikes 2 Bits.
10/10
Snel en goed
Écrit par Berre sur 03/03/2020
Snel geleverd en goede staat van de onderdelen zoals de voorgaande keren. Top
10/10
Dhr
Écrit par Rob sur 03/03/2020
Goed
10/10
Tevreden
Écrit par Charles sur 27/02/2020
Erg snel geleverdt
7/10
ST1300 Pan European.
Écrit par Honda Eagle sur 24/02/2020
Goed product
10/10
VfR 750 carburators
Écrit par Philippe sur 11/02/2020
Enkel monteren en rijden. Super !!
8/10
Bestelling hugger zzr1400
Écrit par Alex Kras sur 11/02/2020
Goed product, mooie prijs en snelle levering. Alleen beetje slecht verpakt, doos was flink beschadigd en gedeukt. Gelukkig geen schade.
10/10
Peter
Écrit par Peter Verbruggen sur 05/02/2020
Snel en gemakkelijk. Goede service.
8/10
Niet compleet, wel snel nageleverd
Écrit par Ron van der Linden sur 30/01/2020
Onderdeel was op tijd geleverd, echter niet compleet. Na korte emailwisseling is het onbrekende deel vlot nagestuurd.
10/10
kettingtandwiel drager+rubbers
Écrit par Barre sur 23/01/2020
Perfect onderdeel nog in prima staat.
Zekerzijn prijs waard.
Snelle levering.
9/10
très bien
Écrit par christophe sur 15/01/2020
commande suivi ,livraison rapide article pas tout a fais conforme pour ma part mais je recommande boutique sérieuse
10/10
Nickel
Écrit par Guy sur 10/01/2020
Livraison rapide,et piece en tres bon état,merci a vous
10/10
Blackbird
Écrit par Edwin sur 07/01/2020
Met de onderdelen van B2B wordt mijn projectbird weer een snelle vogel. Goede prijs, snelle levering en alles is heel en werkend overgekomen. Fijn ook dat er met Ideal kan worden betaald. Beste wensen voor 2020!
10/10
Parfait
Écrit par Josiane sur 06/01/2020
Livraison très rapide et article conforme à la photo. Merci
8/10
Xciting 400 scherm
Écrit par Ferry sur 19/12/2019
Xciting 400 windscherm besteld stond vermeld als nieuw maar is het helaas niet. Gezien de nette prijs niet echt een probleem maar vermeld dan niet dat hij nieuw is. Verzending was niet heel snel maar pakket was netjes verpakt.
Répondre

Beste Ferry, ik wil je vooreerst bedanken voor je bestelling en wil je niet tegenspreken maar moet toch bevestigen dat scherm nog nooit op een scooter gestaan heeft. Mogelijks heeft het wat krassen door in een doos te zitten samen met andere in de opslag in het magazijn. Wij excuseren ons alvast dat het product niet 100% aan je verwachtingen voldoet. PS. Vergeet niet de folie die er op zit te verwijderen (in de veronderstelling dat hij er nog op zit uiteraard)

8/10
Snel geleverd
Écrit par Berre sur 17/12/2019
Snelle levering van 2dehands onderdelen, met de kwaliteit die je mag verwachten van 2 de hands.
Kortom, ruim voldoende, en ik moest niet eens de deur uit.
10/10
Super
Écrit par harry sur 09/12/2019
Supershop met zeer goede service echt een aanrader
10/10
Top online store!!
Écrit par Patrick sur 09/12/2019
Perfecte service.
Kort maar duidelijk

Spullen goede prijs
Spullen goed verpakt
10/10
Perfect!!
Écrit par Patrick sur 09/12/2019
Gewoon duidelijk en strak!!

Duidelijke communicatie
Netjes correct verpakt
Prijs kwaliteit super!!
10/10
GSF bandit headlight cover
Écrit par Michael L sur 08/12/2019
Super vlotte afhandeling en onderdeel in perfecte staat. +++
Répondre

Alvast bedankt voor de mooie beoordeling.

10/10
Top shop
Écrit par PB sur 19/11/2019


Woensdagmiddag radiator besteld voor de motor, lag de volgende ochtend om 11u al bij mijn garage in Nederland! Ondertussen geïnstalleerd en werkt top.

10/10
Dash gsxf750
Écrit par Cliff sur 19/06/2019
Volledig dashboard besteld voor gsx-f. Volledig op tijd geleverd en werkte perfect. Absolute aanrader! Dank u
10/10
cardanas
Écrit par Adriaan sur 30/05/2019
Op zoek naar een cardanas voor mijn Pan European, hier terecht gekomen. Het was even rijden maar de moeite waard. Prijs-kwaliteit: prima in orde! Pan bolt terug als tevoren :-)
Répondre

Thx.


9/10
Catalyseur zx10r 2009 acheté chez ce vendeur
Écrit par Frenay sur 14/04/2019

Catalyseur zx10r 2009 acheté chez ce vendeur. Pièce en très bon état. Contact facile, même en français. Envoi rapide et bien emballé. Je recommande vraiment. TOP!

9/10
Overzichtelijke webshop
Écrit par Wim sur 08/04/2019
Site heeft een mooie vormgeving en is overzichtelijk. Je vindt onmiddellijk wat je zoekt. Top!!
9/10
Correcte verkoper
Écrit par Kevin sur 08/04/2019

Correcte verkoper , snelle levering en super vriendelijke persoon . Top gewoon . Ga ik zeker nog bij bestellen , 9/10 . Kevin

9/10
Heeft goed geantwoord op mijn vraag, en dit in korte tijdspanne. Jos
Écrit par Jos sur 08/04/2019



8/10
Geweldige service, onmiddellijk reactie, aanrader!!
Écrit par Luk sur 08/04/2019


Geweldige service, onmiddellijk reactie, aanrader!! Eerst teleurgesteld dan zeer tevreden. Probleem werd aangepakt en opgelost waarvoor mijn dank.

Répondre

Inderdaad als er een probleem is kan je dit steeds melden en zal dit zo snel mogelijk opgelost worden.

Trouver un numéro de pièce ou une pièce