Afhalen enkel na afspraak!

Bestel informatie

Afhalen enkel op afspraak.

Bestellen kan je door het onderdeel toe te voegen aan je winkelmandje en de volledige checkout te doorlopen. Betalen kan via ideal, uw eigen bank of paypall . Na betaling kan je je bestelling opvolgen in jouw acccountzone waar je ook de tracking code kan aanklikken.


Bikes2Bits is een samenwerking van meerdere handelaars die via deze webshop hun producten aanbieden. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling van verschillende handelaars verstuurd wordt en dat je dus meerdere pakketten op verschillende datums krijgt toegestuurd.


Controleer altijd vooraleer je het onderdeel besteld of het volledig beantwoord aan je wensen en of het onderdeel wel degelijk geschikt is voor jouw motorfiets. Indien je een fout opmerkt of een beschrijving die niet klopt meld het ons dan zeker via de “Meld ons een fout betreffende dit product”. Indien je een vraag hebt kan je dit doen via de “Stel een vraag” knop.


Vergeet zeker niet eerst onze algemene voorwaarden en het retourbeleid te lezen .
Als u een klacht heeft gelieve ons eerst te contacteren via email of telefoon. Als u tevreden bent kan je deze appreciatie altijd delen met de rest van de wereld via een review.

Zoek een part nr. of onderdeel