Afhalen enkel na afspraak!

Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen vast ?

Ja, onze prijzen worden zorgvuldig afgetoetst met de marktprijs en waarde van elk onderdeel. Het heeft geen zin om een bod uit te brengen.

Hoe lang duurt het vooraleer een onderdeel verzonden wordt?

Vanaf dat jouw betaling op de bank verschijnt, wordt er automatisch een verzendopdracht opgemaakt. Het is dus mogelijk om het onderdeel reeds na 3 dagen vanaf je bestelling thuis te ontvangen

Het onderdeel dat ik nodig heb staat niet op de site?

Geen nood. In jouw account pagina kan je jouw persoonlijke voorkeuren opgeven en aanduiden welke onderdelen je zoekt. Vanaf dat deze op onze shop verschijnen zal je hiervan automatisch per email van verwittigd worden. Je bent niet meer dan een paar klikken verwijderd van de bestelling van je onderdeel en je hoeft dus niet het ganse internet af te zoeken.

Kan je ons helpen de shop te verbeteren ?

Uiteraard! Alle input is welkom. Mocht u bijvoorbeeld een onderdeel tegenkomen waarbij de omschrijving helemaal niet klopt met de foto’s (Bvb als er staat onbeschadigd maar er zit een enorme deuk of kras in) contacteer ons en wij passen dit onmiddellijk aan.

Kun je zelf ook aangesloten dealer worden?

Als je over een handelsregister beschikt en je hebt tweedehands onderdelen te koop kan je in aanmerking komen om aangesloten handelaar te worden.
Contacteer ons voor een afspraak.

Kan ik als particulier ook onderdelen op de webshop plaatsen?

In principe kan dit niet. Het is echter wel mogelijk je onderdelen bij Bikes 2 Bits in consignatie af te geven. Je krijgt dan een gelijkaardige overéénkomst waarbij je zeker bent dat jouw onderdelen dezelfde behandeling krijgen als die van een aangesloten handelaar.
Met de webshop bereik je de hele wereld zonder er zelf tijd en moeite in te steken. Het énige dat je moet doen is wachten totdat het onderdeel verkocht is.
Contacteer ons voor een afspraak.

Kunnen onderdelen ook opgehaald worden?

We raden aan de onderdelen te laten verzenden. Het is echter wel mogelijk een onderdeel op te halen. Het onderdeel wordt dan maximum 1 week voor jou gereserveerd. Je dient een vermoedelijke ophaaldag en ophaal uur in te geven. De handelaar wordt hiervan verwittigd en jij krijgt het ophaaladres per email toegestuurd.

Wat als het onderdeel niet is wat ik er van verwacht had?

We raden aan om eerst goed de omschrijving en de foto’s te controleren.  We zijn zeer zorgvuldig in het opbouwen van onze database maar het is uiteraard niet uitgesloten dat er alsnog een foutieve beschrijving bij het onderdeel staat. Mocht er toch een foutje gebeurd zijn kan u het onderdeel altijd terugsturen. Zie ook ons retourbeleid.

Past een onderdeel ook op een andere motorfiets?

Het kan heel goed zijn dat een bepaald onderdeel op een hele reeks motorfietsen past of op het zelfde type maar op meerdere jaartal  periodes. Het is dus altijd raadzaam om te controleren of uw motorfiets in de opgegeven jaartal periode valt.
Eventueel kan je ook in andere jaartal periodes kijken als het betrokken onderdeel ook gebruikt is in andere modellen.

Ik heb zelf een motorfiets te koop?

Perfect! Je mag ons altijd contacteren met een korte beschrijving, je vraagprijs en enkele foto’s. We nemen dan onmiddellijk contact met je op. Dit kan je doen via het contactformulier op de home.

Zoek een part nr. of onderdeel