Afhalen enkel na afspraak!

Kwaliteitscheck

Alle onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en eventuele gebreken en eigenschappen worden vermeld in de omschrijving van het onderdeel. Als het een tweedehands onderdeel is en er staan geen specifieke eigenschappen vermeld kan je er steeds vanuit gaan dat het een normaal gebruikt en werkend onderdeel betreft.

Verzending

Onderdelen worden naargelang het volume en het gewicht onderverdeeld in : licht – zwaar – pallet. De transportkost zal automatisch berekend worden en is afhankelijk van de keuzes die u maakt tijdens het afrekenen.
Het is onze betrachting om vanaf ontvangst van uw order / betaling het onderdeel binnen de drie dagen bij de klant te krijgen.

Garantie

Al onze onderdelen hebben een niet goed geld terug garantie en een technische garantie. Voor meer uitleg zie ons retour- en garantie beleid onderaan

Grootste tweedehands netwerk

Bikes 2 Bits is een samenwerkingsverband tussen verschillende motorsloperijen en handelaars. Het is een one-stop shop voor al uw motorfiets onderdelen.

Goede omschrijvingen

We zijn zeer zorgvuldig in het opbouwen van onze database. Elk onderdeel krijgt naast de foto’s een uitgebreide beschrijving. Het is aangeraden deze aandachtig te lezen. 

Zoek een part nr. of onderdeel