Afhalen enkel na afspraak!

Overname van alle Hotparts.nl motorfiets onderdelen door Bikes2Bits

Overname van alle Hotparts.nl motorfiets onderdelen door Bikes2Bits

Bikes2Bits heeft deze maand de aankoop van alle motorfiets onderdelen van Hotparts.nl afgerond. Met deze overname versterkt Bikes2Bits haar positie als marktplaats voor nieuwe en gebruikte motorfiets onderdelen en accessoires. De overname kwam er nadat Hotparts.nl melde dat ze de activiteiten niet gingen verder zetten wegens de verhuis naar het buitenland van de eigenaar.

Eigenaar Wim Caeldries van Bikes2Bits: "We zijn erg blij met deze transactie en kijken ernaar uit om nog meer klanten te kunnen helpen met kwalitatieve nieuwe en gebruikte motorfiets onderdelen van motorfiets modellen die we al dan niet al aanboden. We zijn erg blij dat we deze deal hebben kunnen sluiten, zeker in deze tijden van onzekerheid. De overname van Hotparts.nl is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons platform."

Er werd gekozen om enkel de onderdelen over te nemen en niet de webshop aangezien er al een goed werkend platform bestaat, nl; Bikes2Bits.be, waar ook andere dealers hun onderdelen op kunnen plaatsen en verkopen.


Over Hotparts.nl

Hotparts.nl was gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte motorfiets onderdelen en richtte zich voornamelijk op het sportieve segment. Het bedrijf en magazijn bevonden zich in Veldhoven in Noord-Brabant, Nederland. 


Over Bikes2Bits

Bikes2Bits is een samenwerking tussen verschillende motorsloperijen en handelaars. U hoeft dus niet het hele internet af te schuimen op zoek naar dat √©ne onderdeel. Wij hebben alles mooi opgelijst, genummerd en gegroepeerd in onze webshop. Het is een one-stop shop voor al uw motorfiets onderdelen en dus best mogelijk dat uw bestelling van verschillende handelaars afkomstig is. Dit is een enorme tijdswinst en een financieel voordeel voor u als klant. Al onze onderdelen zijn eigen stock. Dit wil zeggen dat ze eigenhandig gedemonteerd, gecontroleerd en verzonden worden. Geen wachttijden of besteltermijnen. Vanaf dat jouw betaling bevestigd is worden de onderdelen zo snel mogelijk verzonden. De zoekfunctie in de webshop helpt je om net dat onderdeel terug te vinden dat je nodig hebt.


Bikes2Bits is er trots op samen te werken met de meest gerespecteerde motorsloperijen en handelaars in de branche, om elke dag het vertrouwen van duizenden klanten te winnen.

Bikes2Bits, de premium distributeur van motoronderdelen en accessoires in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en de rest van de wereld.


Bikes2Bits - Nieuwe en gebruikte motorfiets onderdelen

Doorslaardorp 11

9160 Lokeren

Webshop: Bikes2Bits.be

Contact: Bikes2Bits.be/nl/contact

Zoek een part nr. of onderdeel